Tuleva pentue 2024

Oletko kiinnostunut Milele Uwayo's kennelin pennusta?

Minulle kasvattajana on tärkeätä pitää läheinen yhteys pennun omistajiin.Seurata pentujeni kasvua ja kehitystä. Haluan kuulla uutisia ja olla mukana pentujen elämässä niin hyvinä kuin huonoina aikoinakin. Olen kasvattieni tavoitettavissa 24/7. Pyrin auttamaan kasvattejani olipa tilanne mikä tahansa. Pennut myydään koteihin, jotka sitoutuvat teettämään koiralle terveystutkimukset sen täytettyä kaksi vuotta sekä osallistumaan koiran kanssa MH-luonnekuvaukseen tai luonnetestiin. Terveystutkimuksilla tarkoitetaan koiran kuvauttamista lonkkien, kyynärpäiden, olkien sekä selän osalta.

Tulevilta kodeilta edellytän sitoutumista pennun sosiaalistamiseen ja kouluttamiseen sekä aktiivisen elämän tarjoamista, olipa se sitten tokoa, agilityä, rallitokoa, näyttelyitä, mejää tai muuta koiran kanssa harrastamista ja joka päiväiseen elämään osallistumista. Kaksi ensimmäistä vuotta voivat olla haastavimmat koiran kanssa, mutta jos olet valmis tekemään psyykkistä aktivoimista ja sopivassa määrin fyysistä rasitusta pennun kanssa saat tulevaisuudessa helpon ja mukavan harrastuskaverin, jonka kanss elämä on helppoa ja mukavaa. Pennulle ja nuorelle koiralle olisikin erittäin tärkeätä esitellä uusia paikkoja, uusia ihmisiä sekä erilaisia alustoja. 

Sinun ei tarvitse aina mennä koirakouluun tekemään tottelevaisuuskoulutusta, voit tehdä perus-tottelevaisuutta ihan kotona. Pentupaketin matkassa saat joitakin koulutus ideoita ja vinkkejä, mitä voit tehdä pennun kanssa kotosalla. Suosittelen silti hakeutumista myös lähelläsi oleviin pentukoulutuksiin, jotka ovat hyviä paikkoja pennun sosiaalistamiseen ja uusien vinkkien saamiseen pennun kanssa työskentelyyn tulevaisuudessa. Minun on mahdollisuutta järjestää myös pennuilleni perustottelevaisuutta, mejä-koulutusta kuin myös tarjota näyttelytreenejä. 

Kun ostat Milele Uwayo's pennun:

-Saat tukea ja neuvoa koiran koko elämän ajaksi. Minulta saat myös koulutusvinkkejä, ruokintaohjeita ja neuvoja mahdollisten eteentulevien kysymysten kanssa. 

- Järjestän myös säännöllisesti erilaisia tapahtumia, tapaamisia ja koulutuksia kasvattieni omistajille, olet tervetullut mukaa!

- Kaikki Milelele Uwayo's pennut käyvät läpi ENS-protokollan (Varhainen neurologinen stimulointi), jolla on todettu olevan 5 erilaista hyötyä koirille, joille toimintaa on toteutettu ja ne on kasvatettu Puppy Culture -protokollaa mukaillen. 

-Pennut rekisteröidään Suomen Kennelliittoon (SKL) ja ne luovutetaan tarkastamina, sirutettuina ja madotettuina. 

-Kaikki pennut saavat mukaansa pentupaketin, johon kuuluu ohjekirja, pennulle tuttua ruokaa sekä leluja ja tarvikkeita. 

-Liitän kaikki pennunomistajat Suomen Ridgeback-yhdistyksen jäseniksi, joka tarjoaa uusille (jotka eivät ole vielä yhdistyksen jäseniä) pennunomistajille ilmaisen jäsenyyden ensimmäisen kalenterivuoden loppuun. 
 

Jos olet kiinnostunut kennelini pennusta, ota rohkeasti yhteyttä minuun saadaksesi lisätietoja!

Hanna: 040 735 9292 tai hannavesterinen1@gmail.com